Полезни съвети      

5 причини да си купиш iPhone 6s, Galaxy S6, Xperia C5 или ZenFone 2

от Лили Георгиева | 14.11.2015 г.

Винаги при избор на преден план излизат няколко ключови причини, поради които погледът ни се спира на един продукт, а не на друг. Е, понякога купуваме два или повече, но да поставим още сега условието, че не можете да купите повече от един.

Кои са „двигателите” на избора ни?

Определено това са конкретни вдъхновения. Сигурно се досещате кои са причините, поради които да се уверите, че един смартфон е страхотия и трябва да го имате.

Първо, защото най-добрият/та ви приятел/ка го има.

Второ, защото момичето/момчето, което харесвате, го има.

Трето, защото майка ви и баща ви (ако все още сте на възраст, на която не можете да си купувате сами телефони) не искат да ви го купят. Вълнуващо е да примираш по нещо, което 99 % е невъзможно да имаш.

Четвърто, защото онзи гадняр (съученикът или колегата) притежава последен модел смартфон и постоянно се фука с него, а вие искате да го надцакате с нещо, идващо от бъдещето.

Пето, защото шефът ви го има или пък някоя филмова звезда (или нещо от този сорт).

Приключихме с тривиалните обяснения и преминаваме към запълване на белите пространства между изброените причини, за да ги уплътним с нещо, което можете да подхвърлите на любопитни събеседници, когато ви попитат защо си купихте този смартфон. Определено няма да им кажете, защото си падам по Гошо/Мара. Ще кажете нещо, свързано с процесора, качеството на картината, зверските функции и т.н.

5 причини да си купите iPhone 6s

Заради обновената камера, която показва новия път, по който Apple е тръгнала по отношение на фотографията. Сега тя използва технология, която Samsung отдавна използва за да осигури на почитателите си съвършено качество на изображенията.

iphone 6sТехнологията Force Touch е друга основателна причина да изберете iPhone 6s. Три начина на натиск на екрана и много нови възможности.

Трето, заради скоростта и производителността. Новият Apple телефон работи с A9 процесор и, по думите на разработчиците му, е със 70 % по-бърз от преди, а графиката е с цели 90 % по-бърза.

Четвърто, заради Siri, който ви позволява да давате гласови команди на айфона ви. Например, можете да му заповядате да ви прочете на глас текстовите съобщения.

И накрая заради подсиления корпус.

5 причини да си купите Galaxy S6

Заради уникалното съчетание на стъкло и метал, повалящата конкуренцията със скоростта си камера и високото качество на изображенията, както и възможността за безжично зареждане.

Samsung остава сред лидерите по отношение на кристално отчетливите дисплеи, предлагайки качество с 577 пиксела на инч и HD резолюция.

Samsung Galaxy S6 Edge resized„За” закупуването му ще посочим и възможността за избор между Galaxy S6 и Galaxy S6 Edge. Все повече компании разбраха, че потребителите обичат да избират. Не просто между марки и модели, но и да избират определени технически характеристики в какъв формат устройства да присъстват.

5 причини да си купите Xperia C5

Първо, защото е истински гигант. Екранът е с диаметър 6 инча! Освен това е Full HD. Второ, заради уникалното преживяване, което ще ви даде с такъв голям дисплей. Представете си по какъв начин ще изглеждат игрите и селфитата!

xperia c5 Трето, заради мощния високоговорител. Той е един, но е напълно достатъчен, за да се наслаждавате на качествен звук.

Четвърто, заради качествени камери – както предна, така и задна, и двете снабдени със светкавица.

Върху петата причина все още размишляваме.

5 причини да си купите ZenFone 2

Защото не отстъпва кой знае колко на редица флагмани, дисплеят му хич не е лош и е с Full HD резолюция, а също така предлага 4 GB оперативна памет. Компанията е предвидила Zenfone 2 ZE551MLразлични модификации според интересите на потребителите. ZenFone Max е модификация, която работи с батерия с капацитет 5000 мАч – за любителите на издръжливите смартфони. ZenFone Selfie пък е вариант на смартфона с 13-мегапикселова предна камера, идеална за автопортрети.

И накрая – цената е повече от впечатляваща за подобие на флагман.

Източник на снимките: apple.com, samsung.com, asus.com, sonymobile.com