Полезни съвети      

Фитнес гривната, която е почти незабележима на ръката

от Лили Георгиева | 28.01.2016 г.

Искате нещо евтино, но практично и добре прилягащо на ръката ви? Обмислете закупуването на фитнес гривната Razer Nabu X. Устройството впечатлява с приятния си дизайн и непретенциозност.

В момента това е една от най-евтините умни гривни на пазара и, ако за първи път ще използвате такъв тип технология, дава отличен старт на уменията ви.

Razer Nabu X ще ви информира за нови уведомления на смартфона, ще съхранява данни от тренировките ви и ще ви информира за новости в социлните мрежи. Всичко това в една прекрасна компактна форма.

Фитнес гривната използва

3 цветни светещи индикатора и вибрация,

с които да комуникира с потребителя. Пристигналите уведомления и съобщения се визуализират върху малкия светодиоден екран на Razer Nabu X.

Razer Nabu X 1

На пипане гривната мека и еластична. Изработена е от гума. Основно достойнство на Razer Nabu X е, че носенето й е приятно и незабележимо. На практика изобщо няма да ви пречи, докато изпълнявате ежедневните си задачи. За сметка на това функциите й са многобройни:

Ежедневна активност:

Като типичен фитнес тракер гривната може да изчислява броя на изминатите крачки, да изчислява измината дистанция, да анализира съня и да засича продължителността му. Освен това Razer Nabu X контролира поставените лично от вас цели. Тя ще информира посредством вибрация и мигащи индикатори, ако сте изминали желания брой крачки или пък сте изминали определена дистанция. Същото се отнася и за изгорените калории. Тези параметри се задават в Nabu Fitness.

Razer Nabu X 1 4

1 мигащ зелен светодиод – целта е изпълнена до 33%.
2 зелени светодиода (1 от които мига) – около 67%.
3 зелени светодиода (1 от които мига) – около 100%
Когато изпълните поставената цел 100 %, светодиодите започват да светят едновременно в 3 цвята: синьо, зелено и червено.

Въпреки че е фитнес гривна, Razer Nabu X може да бъде от помощ за всеки, който изпитва проблеми със съня. Подобно на физическите тренировки и показатели, тук можете да зададете цел колко часа да спите нощем. Този показател можете да проследявате в приложение.

Razer Nabu X 1 3Оповестяване за уведомления:

фитнес гривната ще ви уведоми своевременно при позвънявания, текстови съобщения, електронни писма, съобщения от социалните мрежи и т.н. По принцип 3 често мигащи сини индикатора отговарят за позвънявания, а 3 зелени – за съобщения и уведомления.

Защо ти е смарт часовник?

Обменяйте информация с други хора:

С помощта на Razer Nabu X можете да обменяте контактна информация във Facebook, Twitter и др. социални мрежи. С фитнес гривната общуването и завързването на нови запознанства става още по-лесно.

Razer Nabu X 1 2Можете да носите гривната по цял ден:

Каишката е регулируема и позволява да бъде носена от хора с различна обиколка на китката. Продължителността на работа на батерията в активен режим е 5-7 дни, а в режим очакване – до 40 дни. Razer Nabu X е изработена така, че бъде

водоустойчива на дълбочина до 1 м при продължителност на потапяне до 30 минути.

Макар да външен вид да не изглежда херметически затворена, гривната може да бъде носета съвсем спокойно, когато се къпете или миете ръцете си.

Завидната продължителност на работа на фитнес гривната се дължи на ниската потребност от енергия. Ако искате да намалите енергопотреблението, съветваме ви да изключите вибрацията и уведомленията от смартфона. Зареждането става чрез оригинален USB-кабел.

Източник на снимките: www.razerzone.ru