Полезни съвети      

9 сигнала, че флиртувате със смартфон

от Лили Георгиева | 28.04.2016 г.

Колкото и да отричате, че не го харесвате, по всичко си личи, че се залъгвате. Има сигнали, които категорично говорят за това. Така въздишате по него, че хората около вас са склонни да ви причислят към друг биологичен вид.

Кои са 9-те сигнала, които сочат, че флиртувате безмилостно със смартфон? Да им хвърлим поглед.

  1. Онази усмивка…

Още щом ви зърне човек, той ще разбере, че сте си загубили ума по този телефон. В момента, в който го видите, по лицето ви се разлива усмивка, а очите засияват. С всяка стъпка, която ви доближава до него, добивате все по-голяма увереност, че той трябва да е ваш.

Разбира се, че го харесвате! Как ви се иска да хванете смартфона в ръка и да го изпробвате. Само мисълта е достатъчна, за да не свалите усмивката цял ден.

Най-тънките телефони

  1. Леко зачервяване на бузите

Няма как да не се изчервите в мига, в който го видите на витрината на магазина или в интернет. Той е способен да ви развълнува и в 3:00 часа сутринта. Че на кого му трябва да спи по това време? Изчервяването е естествена функция, която не може да бъде контролирана. Вие просто го искате!

LG L90 3

  1. Контакт очи-в-очи

Всеки път, щом минете покрай витрина, той се появява. Сякаш търси погледа ви неустоимо. Истината е, че вие използвате всеки момент, в който имате възможност да го видите.

  1. Преследване

Знаете къде ще го откриете. Затова винаги минавате по този път. Флиртът изисква постоянство и вие сте готови да го осъществите 100%.

  1. Поставяте ръце в джобовете

Дали ще влезете в магазина, или ще седите пред компютъра, и в двата случая в един момент пъхате ръце в джобовете и започвате да размишлявате как да се сдобиете със смартфона. Прибирането на ръцете в джобовете на дънките или якето е ясен сигнал, че искате да добиете увереност. Можете да имате този смартфон, нали?

  1. Флиртуващо докосване

Sony Xperia Z 5

Вече сте в магазина. Навъртате се около стелажа с мобилни телефони и хвърляте поглед към конкретния модел. Дори инцидентното му докосване е достатъчно, за да изпитате удовлетворение.

Смартфон бонбон! Направо да го изядеш

  1. Хапане на пръстите или устните

Определено в главата ви се въртят идеи какво можете да направите с този смартфон. Признайте си! Флиртът е 100% налице. Езикът на тялото ви е достатъчно красноречив.

  1. Разширени зеници

Тази естествена реакция на тялото говори за това, че изпитвате приятни усещания. Видели сте нещо, което поражда у вас положително отношение. Какво друго може да бъде – онзи смартфон, който така и не ви излиза от ума!

ces 2015 1

  1. Положителен коментар

Когато някой ви попита какво е мнението ви за този смартфон, вие давате положителна оценка. В същото време изпитвате неудоволствие, когато някой се изкаже негативно по негов адрес. Хората с различно от ваше мнение не ви интересуват. Затова казвате вяло „Довиждане” и тръгвате по пътя към дома, който задължително минава през магазина, на чиято витрина ще видите смартфона.

 

Накрая, като добър приятел, няма как да не ви попитаме: кой е моделът?

 

Източник на снимките: iphone.com, ces.com, sonymobile.com, lg.com