Полезни съвети      

Garmin Vivomove Classic – изискан смарт часовник, който можете да носите на сватба

от Лили Георгиева | 22.06.2016 г.

Една от основните причини, поради които вероятно отбягвате закупуването на фитнес гривна или смарт часовник, се дължи на дизайна им. Понякога устройствата изглеждат прекалено спортни и груби или пък прекалено простовати. В лицето на Garmin Vivomove Classic виждате пълна противоположност на тази представа.

Смартчасовникът е изискан и можете да го носите дори на сватба. Предлага се в няколко варианта.

Vivomove Sport например е снабден с силиконова каишка, а Vivomove Classic  – с кожена. На пазара ще откриете и модела Vivomove Premium, който се отличава с това, че каишката остава кожена, но тялото е от стомана.

garmin vivomove 1

Garmin Vivomove Classic е смарт часовник, който няма да ви създаде неудобство. Качеството на изработката е отлично, а дизайнът е според съвременните модни тенденции. Залагайки на това устройство, вие не просто разполагате с часовник с много функции, но и носите красив аксесоар, тежащ едва 51 грама.

Дизайн и функции

Смарт часовникът разполага с класически кръгъл циферблат с индикатори за броя направени крачки и напомняне, че е препоръчително да се движите повече, когато устройството отчете, че твърде много се заседявате на едно място. Колко хитро, нали? Идеята на втория индикатор е да ви информира дали сте изминали нормата от стъпки за деня.

garmin vivomove 3

Смарт часовник за жени със стил

Ако не излезете навън и не се разхождате достатъчно, индикаторът ще свети в червено. Достатъчно е да не се движите в продължение на час, за да провокирате светването на червената лампичка.

Освен това благодарение на вградения датчик Garmin Vivomove Classic и братята му могат да определят какво е качеството на съня ви.

garmin vivomove 4

За целта трябва на инсталирате на смартфона си мобилното приложение Garmin Connect Mobile. То се поддържа от платформите iOS, Android и Windows Phone. С помощта на приложението можете да следите показателите на своята активност, да коригирате спортните си цели и много други полезни данни.

Garmin Vivomove Classic е снабден с

висока степен на защита.

Това означава, че можете без последствия да го потапяте във вода на дълбочина до 50 метра! С този смарт часовник съвсем спокойно ще се къпете в басейн и ще си взимате ежедневния душ.

garmin vivomove

Вградената батерия осигурява непрекъсната работа на устройството в продължение на година. Това е забележителен показател и заслужава аплодисменти.

Източник на снимките: garmin.com